Invitatie la “Colibri”

Copiii, dar și cei mai mari dintre noi se pot întâlni, în acest weekend, la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Colibri” cu Hansel și Gretel, dar și cu minunatele personaje din nemuritoarea poveste  „Fata babei și fata moșneagului”. Ultimele spectacole ale lunii ianuarie aduc în scenă poveștile copilăriei mai multor generații.

Teatrul pentru copii și tineret “Colibri” le-a pregătit celor mici, în acest sfârșit de săptămână, două povești fascinante, care vor căpăta viață în interpretarea unor cunoscuți actori.  Sâmbătă, de la ora 18:00, publicul este așteptat la spectacolul “Poveste despre Hansel și Gretel”, după Frații Grimm.

Duminică, de la ora 11:00 este programat spectacolul “Fata babei și fata moșneagului”, dramatizare de Valentin Dobrescu după Ion Creangă.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până duminică. Preţul biletului variază între 7 lei și 10 lei, în funcţie de categoria locului. După ora de începere a spectacolului, accesul în sală nu mai este permis.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.