O nouă serie de ateliere la Colibri

  Încep înscrierile pentru o nouă serie a atelierelor Fabricii de povești electroColibri.

   Teatrul pentru copii și tineret ”Colibri” organizează o nouă serie de ateliere de creație, în perioada 04 februarie – 31 martie 2019. Numărul de locuri pentru fiecare atelier în parte este limitat.

   Înscrierile se fac în perioada 21 – 27 ianuarie, doar prin formular on-line, link-urile pentru fiecare atelier fiind disponibile pe toată perioada de înscriere.

  Prețul unui atelier pe întreaga perioadă este de 170 de lei pentru fiecare participant. Achitarea taxelor se va efectua obligatoriu în intervalul 21 – 31 ianuarie, la sediul Teatrului Colibri sau prin ordin de plată sau transfer bancar în contul instituției.

 Atelierele au tematici diverse și se adresează anumitor grupe de vârste ale copiilor.  ”Dincolo de poveste”, ”Ora de creativitate”, ”Construim cu bucurie”, ”Lumea Piticilor”, ”Primul pas pe scenă”, ”Improvizăm și ne distrăm”, ”Jocul de-a joaca”, ”Cine sunt eu”!, ”Teatru de umbre”, ”Terapie cu păpuși”, ”Puzzle Factory”, ”Dincolo de mască”, ”Poveștile copilăriei” sunt atelierele la care copiii se pot înscrie.

  Atelierele se vor reuni pe scena teatrului , duminică, 31 martie 2019.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.