Începe mobilitatea cadrelor didactice

  2019 începe în forță pentru cadrele didactice din sistemul de învăţământ preuniversitar.  Prima etapă a mobilității vizează profesorii titulari. Dacă aceștia au fost restructuraţi în anii anteriori şi acum sunt încadraţi temporar pe posturi, anul acesta există posibilitatea de a se titulariza dacă posturile respective s-au vacantat.

   Mișcări importante, pentru mobilitatea cadrelor didactice, au fost anunțate de Ministerul Educației Naționale. În județul Dolj a fost constituită comisia județeană de mobilitate și la nivelul unităţilor şcolare, pînă pe 31 ianuarie, trebuie făcute listele cu cadrele didactice care solicită menţinerea în activitate până la vârsta de 65 de ani.

 O altă noutate este situaţia cadrelor didactice care au avut posturile restructurate în anii anteriori şi care sunt detaşate pe posturi vacantate.

Şedinţa publică de repartizare a cadrelor didactice care solicită completarea sau întregirea normei va avea loc pe 7 martie, în aceeaşi lună fiind soluţionată şi situaţia celor care intră în restrângere de activitate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.