Santa Cares!

   Povești și daruri pentru copiii clasei a II-a a Școlii Gimnaziale “Mircea Eliade”. Studentele Facultății de Litere i-au introdus, astăzi, pe elevi în lumea basmelor lui Hans Christian Andersen. 

   Facultatea de Litere derulează cea de-a doua ediție a proiectului “Santa Cares” în cadrul căruia studenții vor merge în grădinițe și școli pentru a le citi preșcolarilor și elevilor diferite povești despre iarna în limbile străine pe care le studiază la facultate. Astfel, astăzi, 2 studente alături de lectorul american, Michelle Tomei, au fost la Școla Gimnazială “Mircea Eliade” pentru a-i încânta pe cei mici cu câteva povești în engleză și spaniolă.

  După ce au ascultat cu sufletul la gură poveștile despre iarnă, cei mici s-au declarat încântați de cele două studente pe care le mai așteaptă în rândul lor și cu alte ocazii.

  Experiența alături de cei mici a fost una minunată și pentru studente care au avut astfel ocazia de a interacționa cu prichindeii și de a le vorbi despre iubirea lor față de cărți.

  Conducerea Departamentului de Studii Anglo Americane și Germane al Facultății de Litere spune că acest proiect a luat naștere din dorința studenților de a împărtăși cu cei mici iubirea pentru citit, dar și pentru limbile străine.

  Proiectul cuprindevizite ale studenților în mai multe grădinițe și școli din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.