Garanții pentru investiții agricole

  Soluții pentru dezvoltarea economica și socială a mediului rural . Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii în colaborare cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale au lansat, astăzi, un nou  produs de garantare pentru fermierii care doresc să achiziționeaze un  teren cu destinație agricolă de cel mult 750 h.

  Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii a încheiat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale o convenție de colaborare în baza căreia se pot emite garanții financiare pentru creditele destinate fermierilor care achiziționează teren cu destinație agricolă până la atingerea unui plafon cumulat de maximum 750 ha în proprietate.

  Scopul acestei măsuri este dezvoltarea șifacilitarea accesului la finanțare al fermierilor,al beneficiarilor PNDR2014-2020 și POPAM 2014-2020,precum și dezvoltarea afacerilor în domeniulproducției vegetale,zootehnice și acvaculturii. La eveniment au participatinvitați din 9 județe care au primit distincții din partea Fondului Naţional deGarantare a Creditelor pentru proiectele implementate în regiune.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.