Oportunităţi de angajare

   Limba franceză un plus la angajare. Reprezentanții unor companii de top s-au întâlnit astăzi cu studenții Universității din Craiova pentru a le oferi informații și locuri de muncă în domenii diverse. Evenimentul a fost organizat de Universitatea din Craiova  în parteneriat cu Agenția Universitară a Francofoniei în Europa Centrală și Orientală 

  Universitatea din Craiova, în parteneriat cu Agenția Universitară a Francofoniei în Europa Centrală și Orientală  au organizat astăzi o întâlnire între reprezentanții pieței muncii și studenți.

  Obiectivele acestei întâlniri au fost  promovarea mediului profesional în cadrul universității, consolidarea dialogului dintre studenți și reprezentanții mediului profesional, facilitarea inserției profesionale a studenților și în firmele care promovează comunicarea în limba franceză, achiziția de competențe necesare pentru angajare, utilitatea cunoașterii limbii franceze ca atu pentru inserția profesională.

  În cadrul evenimentului, tinerii au putut săafle mai multe informații despre companii și care sunt așteptărileangajatorilor, dar și detalii despre abilitățile și competențele căutate deangajatori.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.