Jandarm pentru o zi

Vis împlinit pentru un elev de la Liceul “Charles Laugier”. Vorbim despre Nicu Ilie care, astăzi, cu ocazia zilei sale de naștere a primit un cadou cu totul și cu totul special. Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Craiova au aflat că tânărul este pasionat de uniforma militară și au dorit să-i facă o surpriză de proporții.

Pentru Nicu Ilie, ziua de 5 decembrie este una specială, pentru că este ziua sa de naștere, dar pe cea din 2018 o va ține minte toată viața. Deși a început ca orice zi normală de școală, astăzi Nicu a avut parte de surpriza vieții lui. Au venit special să-i ureze la mulți ani oamenii pe care îi admiră cel mai mult și cărora speră ca într-o zi să le calce pe urme, jandarmii.

Oamenii legii știau că adolescentul este pasionat de haina militară, dar că nu poate urma un liceu de specialitate din cauza unor probleme de sănătate, așa că au venit încărcați cu cadouri și i-au acordat titlul “jandarm pentru o zi”.

Colegii stiau despre pasiunea lui Nicu si s-au bucurat ca si-a vazut visul implinit.

Nicu a avut parte de o zi plină de surprize. Imediat după plecarea jandarmilor și-au făcut apariția scorpionii roșii, care nu au venit cu mâna goală.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.