Eveniment teatral la Cluj

Teatrul Național ‘’Marin Sorescu’’ din Craiova participă la Festivalul Teatrelor Naționale organizat de Teatrul Național ‘’Lucian Blaga’’ din Cluj-Napoca, în perioada 28 noiembrie – 5 decembrie.

Teatrul Național ‘’Marin Sorescu’’ va fi prezent la Festivalul Teatrelor Naționale de la Cluj cu două producții de mare succes. Este vorba de recitalul de poezie românească ‘’Treptele Unirii’’ susținut de actorul Emil Boroghină și de spectacolul ‘’Gaițele’’ de Alexandru Kirițescu, în regia lui Alexandru Boureanu. Cele două producții sunt programate pentru 28 și respectiv 29 noiembrie.

„Treptele Unirii” este un proiect dedicat Centenarului Marii Uniri, care a fost prezentat de actorul Emil Boroghină și la Paris, Bruxelles, Haga și Viena la invitația Institutelor Culturale Românești și Ambasadelor României din țările respective. Acest recital poate fi văzut și pe scena Teatrului Național ‘’Marin Sorescu’’ din Craiova în data de 1 Decembrie, ora 19,00.

‘’Gaițele’’ un spectacol de mare succes s-a jucat de fiecare dată cu sălile pline, fiind programat și la cererea publicului.

Evenimentul de la Cluj-Napoca va reuni cele mai bune producții teatrale realizate pe texte exclusiv românești de teatrele din România și Republica Moldova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.