Formarea profesională-provocări și perspective

Consiliul Județean Dolj, Inspectoratul Școlar Județean Dolj și Centrul Național de Dezvoltare a Învațământului Profesional Tehnic au organizat, astăzi, o masă rotundă cu tema “Formarea profesională inițială – provocări și perspective”. Evenimentul a reunit zeci de cadre didactice, dar și inspectori școlari generali din toate județele Olteniei.

Autoritățile județene, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean, dar și membrii Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic au desfășurat un eveniment dedicat formării profesionale. Acțiunea se înscrie în seria de consultări a factorilor interesați să găsească cele mai bune soluții pentru creșterea contribuției învățământului profesional la dezvoltarea socio economică la nivel regional, prin efortul conjugat al tuturor partenerilor sociali.

Evenimentul și-a propus identificarea provocărilor cu care se confruntă învățământul profesional și tehnic și adaptarea proiectelor și programelor pe care Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic le gestionează în scopul creșterii calității formării profesionale naționale.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.