Oportunități pentru profesorii români

Profesorii români au posibilitatea de a preda în școlile primare din Statele Unite în anul școlar 2019. Ediția din acest an este dedicată profesorilor de matematică, științe și limbi străine.

Profesorii români vor avea oportunitatea de a preda în școlile primare din Statele Unite în anul școlar 2019, în cadrul programului ”Participate”. Înscrierile se desfășoară până pe 31 decembrie.

Toate posturile sunt cu normă întreagă și remunerate. Profesorii pot fi însoțiți de soți și de copii pe toată perioada stagiului.

Candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții, între care cel puțin 2 ani experiență în predarea materiei respective, să fie vorbitor de limbă engleză și să dețină permis de conducere auto.

Participanții selecționați trebuie să aibă disponibilitatea de a rămâne în program cel puțin 2 ani. Acesta oferă participanților oportunitatea de a se dezvolta atât în plan profesional cât și personal.

”Participate” are parteneriate cu școli din sud-estul Statelor Unite care se află în mediul rural, urban sau suburban.

Profesorii români vor avea parte de experiență valoroasă care le va aduce avantaje pe plan profesional, prin expunerea la noi metode și resurse educaționale, cât și pe plan personal, prin experiența de a trăi în altă țară, într-o cultură diferită.

”Participate” recrutează profesori pentru a preda în școlile primare din SUA pentru o perioadă de trei până la cinci ani.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.