Mai aproape de actori

Lecturi urbane în spații neconvenționale din Craiova. Out of the books este cel mai nou proiect organizat de Teatrul Național „Marin Sorescu” și aduce în fața publicului șase actori în șase contexte diferite, în spații neconvenționale din Craiova.Spectatorii vor putea să-i urmărească pe actori citind din marile romane ale literaturii universale  în zilele de 15, 16, 17 și 18 noiembrie .

Out of the books este coordonat de regizorul Bobi Pricop și aduce în fața publicului șase actori în șase contexte diferite, în spații neconvenționale din Craiova. Spectatorii vor putea să-i urmărească pe actori citind din marile romane ale literaturii universale într-o cameră dintr-un hotel-boutique, într-o sală de sport, un studio de radio, la Planetariu sau într-o seră din Grădina Botanică.

Accesul la cele 6 reprezentații „Out of the books” este liber și se va face în limita locurilor disponibile. Înscrierile se vor face doar în zilele de 12 și 13 noiembrie, exclusiv online, pe pagina oficială de Facebook a Teatrului Național Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.