Locuri de muncă în afara țării

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă promovează oferta unui angajator din Danemarca de 200 de locuri de muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJ0FM Dolj.

 

200 de locuri de muncă sunt puse la dispoziția persoanelor interesate în domeniul agricol de către un angajator din Danemarca. Dintre acestea, 100 de locuri sunt pentru Danemarca și alte 100 de locuri pentru Portugalia, pentru munca sezonieră, la cules de mazăre, campania 2019.

Se caută persoane cu vârsta minimă de 18 ani, apte pentru munca fizică grea. Activitatea se va desfășura într-o fermă cu lucrători din diverse țări. Durata contractului pentru Danemarca va fi de 5 luni, în perioada iunie – octombrie 2019, iar pentu Portugalia de 4 luni, în perioada martie – iunie 2019, cu un program de lucru de 30 – 40 de ore, 6 zile pe săptămână.

Pentru Portugalia, cazarea se va face în case echipate cu toate utilitățile, iar pentru Danemarca, în rulote.

Plata muncii în ambele țări se va face în funcție de cantitatea culeasă.

Pentru a se înscrie, candidații trebuie să trimită un CV model Europass, în limba română sau engleză. Preselecția se va face de către angajator, urmând ca invitarea la selecție a persoanelor să se facă, în timp util, de către consilierii EURES. Selecţia va avea loc în prima jumătate a lunii decembrie la Slatina, iar termenul limită de trimitere a CV-ului este 10 decembrie 2018.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.