Fonduri europene în bugetul Craiovei

Documentația tehnică pentru depunerea proiectului de reabilitare a podului din Parcul ”Nicolae Romanescu” se află pe masa de lucru a autorităților locale.

Autoritățile locale pregătesc documentația tehnică pe baza căreia va fi depus proiectul de reabilitare a podului din Parcul ”Nicolae Romanescu”, care nu a fost prinsă în proiectul inițial.

12 milioane de euro, fonduri europene vor ajunge în bugetul municipalității, reprezentând cheltuielile făcute de autorități cu lucrările de infrastructură la pod, care nu au mai putut fi decontate de oficialii europeni, deoarece a expirat termenul din proiectul inițial.

Pentru atragerea acestor fonduri autoritățile caută o firmă care să verifice și să avizeze documentația, respectiv proiectul tehnic și caietul de sarcini.

Reabilitarea podului a început în aprilie 2018, lucrarea fiind atribuită unei firme de construcții specializată, pentru o sumă de aproape un milion de euro. Și această suma va intra în banii care vor fi decontați de Uniunea Europeană.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.