Dosare penale și marfă confiscată

Încălțăminte sport și treninguri, în valoare de peste 200.000 de lei au fost confiscate de polițiștii doljeni. Mărfurile contrafăcute au fost confiscate, ieri, în Târgul Municipal Craiova de către polițiștii doljeni în urma unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală, fiind întocmite și șapte dosare penale pentru infracțiunile descoperite.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice  au confiscat bunuri în valoare de peste 200.000 de lei, în urma unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală. Obiectivul prioritar al acţiunii l-a constituit prevenirea şi descurajarea infracţionalităţii în domeniu, precum şi identificarea, documentarea şi tragerea la răspundere penală a persoanelor care introduc şi comercializează, în judeţul nostru, produse piratate sau contrafăcute.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice vor continua cercetările conform competenţelor, sub supravegherea parchetelor, în dosarele penale constituite în urma activităţilor desfăşurate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.