Daniel Dăianu, în conferinţă la UCv

Universitatea din Craiova în parteneriat cu Banca Națională a României, prin Centrul de Cercetări Bancare și Financiare – CEBAFI, organizează, mâine, de la ora 13.00, în Aula „Mihai I al României”, conferința “Băncile centrale, criza și post criza. România și Uniunea Europeană încotro?”, susținută de Daniel Dăianu, membru al Consiliului de Administrație al Băncii Naționale a României.

“Academica BNR” a ajuns la final. Proiectul desfășurat de Universitatea din Craiova în parteneriat cu Banca Națională Română se încheie mâine, la ora 10,  cu ultimul seminar susținut de Florin Dănescu, președintele executiv al Asociației Române a Băncilor.

Tot mâine, dar de la ora 13.00, Universitatea din Craiova găzduiește în Aula „Mihai I al României” conferința “Băncile centrale, criza și post criza. România și Uniunea Europeană încotro?”, susținută de Daniel Dăianu, membru al Consiliului de Administrație al Băncii Naționale a României.

Lansat în 2011 sub forma unei Școli de vară sub egida “BNR – Zilele porților deschise pentru studenții economiști”, “Academica BNR” s-a definit în mod distinct începând cu anul 2012. Și-a continuat menirea an de an prin acțiunile desfășurate în cele mai importante centre universitare ale țării.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.