Condiții eliberare REVISAL

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj eliberează, la cerere, extras din registrul general de evidenţă al salariaţilor în format electronic, document din care reiese activitatea desfășurată de titular pe bază de contract individual de muncă înregistrat în aplicația Revisal, ulterior datei de 01.01.2011, dar care nu ţine loc, însă, de adeverinţă de vechime în muncă.

Eliberarea extrasului  din Revisal se va face după achitarea unei taxei de 20 de lei la casieria I.T.M. Dolj. Există, de asemenea, posibilitatea achitării acestei taxe în contul instituției deschis la Trezoreria Craiova, caz în care copia documentului ce atestă efectuarea plății poate fi transmisă concomitent cu cererea de eliberare a extrasului din Revisal inclusiv pe adresa de e-mail: [email protected]. De asemenea, există posibilitatea de a consulta gratuit înscrierile efectuate de angajatori în registrul general de evidenţă al salariaţilor în format electronic la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă în timpul programului de lucru cu publicul în baza actului de identitate.

Revisal a fost implementat în 2011 având rolul de a înlocui vechile carnete de muncă. Prin intermediul Revisal, Inspectoratul Teritorial de Muncă verifică existența raporturilor de muncă, precum și modificările intervenite pe parcursul derulării contractelor individuale de muncă.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.