Distribuirea cererilor pentru încălzirea locuinței

Primăria Craiova începe de luni, 15 octombrie operațiunea de distribuire a cererilor către persoanele și familiile cu venituri reduse, în vederea completării și depunerii acestora pentru obținerea ajutoarelor bănești pentru încălzirea locuinței.

Primăria Craiova și Direcția de Asistență Socială Craiova vor derula începând de luni activitatea de distribuire a cererilor de acordare a ajutoarelor bănești pentru încălzirea locuinței.

Aceste ajutoare se acordă pentru încălzirea locuinței cu energie electrică, energie termică, gaze naturale,lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, pentru perioada anotimpului rece, noiembrie 2018 – martie 2019.

Pentru încălzirea locuinței cu gaze, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri și energie electrică cererile se ridică de la sediul Serviciului Evidență și Plată Beneficii de Asistență Socială din strada Mitropolit Firmilian, nr. 14.

Pentru cei care locuiesc la bloc și sunt racordați la sistemul centralizat de căldură, distribuirea și înregistrarea cererilor se vor face prin Asociațiile de Proprietari.

De ajutorul bănesc pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale pot beneficia familiile şi persoanele singure care realizează venituri de până la 615 lei/membru de familie.

De ajutorul bănesc pentru încălzirea locuinţei cu energie termică pot beneficia familiile care realizează venituri de până la 786 lei/membru de familie şi 1.082 lei.

De ajutorul bănesc pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri pot beneficia familiile şi persoanele singure care realizează venituri de până la 615 lei/membru de familie.

De ajutorul bănesc pentru încălzirea locuinței nu vor beneficia persoanele care dețin în proprietate bunuri imobile, bunuri mobile de o anumită valoare și depozite în bănci, în valoare de peste 3.000 lei.

În vederea obținerii ajutorului bănesc, beneficiarii ajutorului vor trebui să depună o serie de acte justificative, din care să rezulte că se încadrează în categoria persoanelor îndreptățite la aceste ajutoare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.