Apel de selecție

Apel pentru selecţia cadrelor didactice în grupurile de lucru pentru evaluările, examenele şi concursurile naţionale din anul şcolar 2018-2019.

Centrul Naţional de Examinare şi Evaluare organizează selecţia cadrelor didactice cu statutul de colaboratori externi, în vederea completării grupurilor de lucru pe discipline pentru evaluările, examenele şi concursurile naţionale din anul şcolar 2018-2019. Înscrierea potențialilor candidaţi se face în perioada 15 – 21 octombrie 2018.

Cadrele didactice selectate vor desfăşura activităţi de proiectare a itemilor/variantelor de subiecte şi a baremelor de evaluare şi de notare, conform procedurilor specifice Centrului Naţional de Examinare şi Evaluare.

Activitatea grupurilor de lucru pe discipline este supusă monitorizării de către coordonatorii de discipline. În situația în care profesorii selectați nu au eficiență și competență în disciplina desfășurată, aceștia pot fi înlocuiți pe parcursul anului școlar 2018-2019 cu alți profesori care, în urma procedurii de selecție, au fost desemnați ca rezerve.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.