AIESEC recrutează

AIESEC Craiova este în căutare de studenţi dornici să aibă parte de o experienţă plină de provocări şi diversitate. Recrutarea se derulează până pe 12 Octombrie, ora 16.00. Organizația globală încurajează orice student, indiferent de anul de facultate sau specializarea acesteia, să fie curioși și interesați de posibilitatea de a se forma personal și profesional prin multitudinea de activități pe care AIESEC le oferă.

AIESEC Craiova doreşte să  îşi mărească echipa cu noi membri. Studenţii interesaţi  care  doresc să se dezvolte personal şi profesional, trebuie să aibă vârsta până în 29 de ani,  bune abilităţi de comunicare  şi să fie deschişi la noi experienţe.

Voluntarii au ocazia să învețe să lucreze în echipă, să participe la schimburi de experiență, fie ele la nivel național, dar și internațional, au posibilitatea să facă vânzări către companiile locale și nu numai.

Înscrierile se pot face în incinta Universităţii din Craiova , la intrarea de la Facultatea de Litere, între orele 10,00 – 16,00. Formularul pentru înscriere şi informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul oficial www.aiesec.ro.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.