Invitație la “Don Giovanni”

Opera Româna Craiova deschide stagiunea 2018-2019 cu o reprezentație   specială a spectacolului “ Don Giovanni” de W. A. Mozart, spectacol care se bucură de o distribuție de excepție. Se anunță a fi un eveniment de marcă pe scena culturală craioveană din toate punctele de vedere. Pe lângă distribuția internațională, un alt plus al spectacolului îl constituie și costumele artiștilor, care sunt creația designerului român Cătălin Botezatu.

Iubitorii muzicii sunt invitați la un regal de operă pe scena craioveană, la spectacolul “Don Giovanni”, programat pentru 6 octombrie, de la ora 19.00, la Cercul Militar.

Regia spectacolului a fost realizată de maestrul Plamen Kartalof din Bulgaria,iar  costumele sunt creația designerului Cătălin Botezatu, din distribuție fac parte artiști din țară și străinătate.

Denumită și Don Juan, pentru că oferă o mai clară identificare cu eroul legendar din mitologia iubirii a cărui poveste a fost spusă neîncetat de aproape 400 de ani, opera  Don Giovanni de W. A. Mozart rămâne titlul de referință din istoria muzicii, fiind considerată drept “opera operelor”.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.