Cursuri de poloneză la UCv

Centrul de Limbă și Cultură Poloneză din cadrul Universității din Craiova vă invită la cursuri de limbă și civilizație poloneză în noul an universitar. Cursurile sunt gratuite și se adresează atât studenților, cât și tuturor celor interesați să învețe o nouă limbă străină.

 Universitatea din Craiova creează o punte de legătură între Polonia și capitala Olteniei prin intermediul Centrului de Limbă și Cultură Poloneză. În cadrul acestuia se țin cursuri de limbă polonă pentru studenți, oameni de faceri, dar și pentru toți cei interesați să cunoască Polonia. Studenții vor avea posibilitatea de a beneficia de burse Erasmus și burse pentru Școli de vară la diferite universități din Polonia precum și de stagii în cadrul Parlamentului Polonez.

Centrul de Limbă și Cultură  Poloneză  este deschis la sediul Bibliotecii Universității Craiova din cartierul Lăpuș Argeș. Acesta a fost înființat cu sprijinul Ambasadei Republicii Polone la București care a donat cărți și dicționare și a preluat Patronatul Onorific asupra centrului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.