Beneficiile uleiului de argan

Uleiul de arganeste un ajutor de nadejdepentrusanatatesifrumusete. Folositiulei de arganpentruhidratareapieliisiimpotrivaridurilor.

Uleiul de argan se obține din nucilecopaculuiargan, care creșteînnumaicâtevaregiuni din Maroc, fiindastfelunuldintreceimairariarbori din lume.Uleiul de arganeste o resursararasivaloroasapentrutratarea a multiple probleme de naturacosmeticasimedicala. Acestacontineunprocentridicat de acizigrasiesentialisifenoli, fiindmultmairezistent la oxidaredecatuleiul de masline. De asemenea, continevitamina A, acizigrasi omega-6 si omega-9 care oferaorganismuluimultedintrebeneficiilespecificesubstantelorantioxidante.Uleiul de arganestedificil de extras siestedestul de scump. Datoritacosturilorridicate, se regasestedoar in cantitatimodeste in componenta a diverse produse.

Beneficiilepentrusanatate a uleiului de arganimplica: tratareapieliiuscate, eczemelor, acneei, ridurilor, etc. Uleiul de arganestefolositpentruintretinereasifrumuseteapielii, parului, unghiilor. Are proprietatihidratantesiprotejeazapielea, astfelincatpoate fi utilizatpentrumasajulpielii, inclusiv la bebelusi.Multedintrefemei, utilizeazaacestuleipentru a tratabuzeleuscate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.