Invitație la Noaptea Cercetătorilor

Vrei sa descoperi super-puterea viziunii în infraroșu sau vrei sa manevrezi roboți? Te-ai întrebat vreodată cine gândește și realizează experimentele noi? Vino pe 28 septembrie la „Noaptea cercetătorilor” să afli toate răspunsurile la întrebările tale legate de știință și nu numai.

Universitatea din Craiova deschide, vineri, de la ora 18.30, porțile pentru cel mai important eveniment dedicat științei. Proiectul se adresează minţilor curioase și tinerilor care  doresc să înceapă o carieră în cercetare, oferind o mare varietate de activităţi ştiinţifice şi educative.

La secțiunea ScienceCafé se va desfășura conferința științifică „Alfred Nobel și premiile Nobel” susținută de prof. dr. Lars Brink de la Institutul de Tehnologie Chalmers, membru al Academiei Suedeze de Științe, membru al Comitetului Nobel pentru Fizică.

“Noaptea cercetătorilor” oferă oamenilor de ştiinţă şansa de a intra în legătură cu publicul, iar vizitatorilor ocazia de a descoperi universul ştiinţei şi oamenii din spatele experimentelor.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.