Robert Halfon, DHC al UCv

Consiliul pentru Studii Universitare de Doctorat din cadrul Universităţii din Craiova a acordat, astăzi,  titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Craiova lui Robert Halfon, Ministru de stat pentru Învăţământul Superior, Aptitudini, Ucenicie şi Carieră în cadrul Departamentului de Educaţie al Marii Britanii.

Propunerea pentru decernarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Craiova Ministrului de stat pentru Învăţământul Superior, Aptitudini, Ucenicie şi Carieră în cadrul Departamentului de Educaţie al Marii Britanii, Robert Halfon, a fost făcută în premieră de Consiliul pentru Studii Universitare de Doctorat.

Om cu viziune plurivalentă, Robert Halfon a reușit de-a lungul carierei sale politice să pună accent pe importanța tinerilor în cadrul sistemului maternal și pe situația copiilor abandonați, plecând de la dreptul șanselor egale în sistemul educațional și de la convingerea că toți elevii merită o educație de cea mai înaltă calitate. Opera sa scrisă se remarcă în structuri bine organizate de texte cu fundament socio-educațional, creditate de riguroasa recenzare a Parlamentului Britanic.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.