Căminele, pregătite de cazare

Mai sunt doar trei săptămâni până la începerea noului an universitar. Căminele Universității din Craiova sunt pregătite să-și primească viitorii studenți. Anul acesta există 2800 de locuri de cazare în cele 10 cămine universitare.

După lucrările de igienizare şi reparaţiile efectuate în ultimele luni, cele 10 cămine ale Universităţii din Craiova sunt pregatite să îşi primească studenţii. Cei din anii mai mari se vor putea caza pe 26 şi 27 septembrie, iar bobocii pe data de 28 a lunii în curs.

Preţul unui loc de cazare în cămin variază în funcţie de mai multe criterii. Dacă studenţii cu taxă vor achita între 185 lei şi 245 lei + utilităţi, pentru studenţii bursieri ai statului român preţul este mult mai mic, fiind cuprins între 40 lei şi 100 lei + utilităţi pe lună.

Distribuirea studenţilor la unul dintre cele 10 cămine se va realiza după o serie de criterii, primul dintre acestea fiind proximitatea căminului de facultatea la care este înscris.

Pentru a servi masa la preţuri avantajoase, studenţii au la dispoziţie 2 cantine, cea de la parterul căminului 14 din Campusul Mecanică si cea din sediul Universităţii din Craiova.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.