Proiectul „ROSE” la Mecanică

Zi plină pentru elevii din cadrul proiectului ROSE. Facultatea de Mecanică desfăşoară, în această perioadă, pentru cel de-al doilea an consecutiv Şcoala de vară. 52 de elevi participă la activitățile desfășurate la Universitatea din Craiova, aceștia provenind din 3 licee din județul Vâlcea . Elevii au dobândit cunoștințe elementare de mecanică și au asistat la demonstrații în laboratoarele facultății
Școala de vară a Facultății de Mecanică este în plină desfășurare. Elevii de la 3 licee din județul Vâlcea au un program încărcat. Aceștia participă la cursuri, dar și la demonstrații în laboratoarele Facultății de Mecanică .
Elevii au fost tare încântați de modul cum și-au petrecut ziua de astăzi la Școala de vară.
Mulțumiți au fost și reprezentanții unităților de învățământ, de modul cum se derulează proiectul Școala de vară.
Elevii au putut afla cum este viața de student, dar și care sunt avantajele continuării studiilor liceale și universitare. Cu ajutorul cadrelor didactice, elevii au intrat în contact atât cu mediul academic, cât și cu angajatorii din Craiova. Scopul proiectului ROSE este de a oferi ocazia unei experiențe universitare timpurii și să îi ajute în alegerea unei rute educaționale și profesionale cât mai potrivite.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.