Conferință internațională la Facultatea de Litere

Universitatea din Craiova, prin Facultatea de Litere  a organizat  în Aula Mihai I, Conferința internațională European Theories and Practices on Education for Sustainable Development and International Solidarity – eveniment de diseminare în cadrul proiectului Erasmus+ ACTECIM .

Proiectul ACTECIM, coordonat de Academia din Lyon, reuneşte universităţi, şcoli, licee şi organizații neguvernamentale din trei regiuni europene: regiunea Sud-Vest Oltenia, regiunea Rhône-Alpes şi regiunea Piemont care reflectează împreună asupra educației pentru dezvoltare durabilă şi solidaritate internațională. Regiunea Sud-Vest Oltenia este reprezentată în acest proiect de Universitatea din Craiova, Inspectoratul Școlar Județean Dolj și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia. Evenimentul a inclus și o prezentare în plen a impactului pe care activitățile și rezultatele proiectului îl au asupra educației de azi, susținută de Monica Tilea, prodecan Facultatea de Litere. Prezentarea s-a intitulat ACTECIM: A Joint Educational Construct for the Future.

La acest eveniment  au participat profesori, cercetători, formatori, reprezentanți ai instituțiilor publice locale, ai instituțiilor culturale și social-educative, precum și reprezentanți ai mediului socio-economic de stat și privat din regiunea Olteniei și din străinătate.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.