Cadastru gratuit pentru Coțofenii din Față

Peste 2.100 de cărți funciare au fost eliberate astăzi  gratuit pentru proprietarii imobilelor din comuna Coțofenii din Față, județul Dolj, prin Programul național de cadastru și carte funciară 2015-2023 (PNCCF). În anul 2018, Doljul ocupă prima poziție în clasamentul județelor care au înregistrat cel mai mare număr de imobile prin PNCCF, aici fiind eliberate peste 31.000 de cărți funciare, fără costuri pentru cetățeni.

În comuna Coțofenii din Față, lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților în evidențele de cadastru și carte funciară pe sectoare cadastrale, finanțate din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară prin Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj, au început în anul 2017.

La eveniment au participat o parte dintre locuitorii comunei.

În prezent, din totalul de 111 unități administrativ-teritoriale (UAT) din județul Dolj, trei sunt cadastrate în proporție de sută la sută, respectiv Drănic, Goicea și Mischii, iar în alte 106 se desfășoară lucrări de cadastru general în cadrul PNCCF, atât la nivel de UAT, cât și la nivel de sector cadastral.

https://www.youtube.com/watch?v=vFkRk72eoMA

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.