Tonomatul de vacanță Tonomatul de vacanță

Elevii şi preşcolarii unităţilor de învăţământ din judeţul Dolj au avut  posibilitatea ca în perioada vacanţei de vară să participe la un program  oferit de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională .„Tonomatul de vacanţă” vine cu un pachet de programe utile în dezvoltarea personală a participanţilor, activităţile vizând grupul ţintă în funcţie de categoria de vârstă. Deşi puțini ca număr în Dolj, profesorii consilieri reuşesc ca pe timpul vacanței de vară, elevii să fie în centrul atenției

“Tonomatul de vacanță” sau cum să îți petreci timpul liber într-un mod creativ. Echipe de profesori consilieri își strucurează în funcție de vârstele elevilor  activități pe parcursul unei săptămâni. În săptămâna 9-13 iulie au fost în centrul atenției elevi din liceele craiovene. Aceștia, alături de profesorii consilieri au desfășurat diferite activități specifice vârstei lor.

Consilierii școlari din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj sunt puțini în comparație cu nevoile. Dar sunt profesioniști și încearcă să fie un suport de nădejde pentru elevi, chiar și în perioada verii.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.