Program de conversie profesională

Universitatea din Craiova, prin Facultatea de Litere, Departamentul de comunicare, jurnalism și științe ale educației organizează Programul de conversie profesională în Pedagogia învățământului primar și preșcolar.

Programul de conversie profesională în Pedagogia învățământului primar și preșcolar, organizat de Universitatea din Craiova, are o durată de 4 semestre și se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar care au diplomă de licență. Acesta se va finaliza prin susținerea unui examen de absolvire, în urma căruia participanții vor obține două noi specializări, respectiv profesor pentru învățământul primar și profesor pentru învățământul preșcolar.

Înscrierea candidaților se va face în perioada 16 – 21 iulie 2018, iar taxa de școlarizare este de 1.500 lei pe semestru.

Dosarul de înscriere va conține o serie de documente, între care cerere tip de înscriere, Diploma de bacalaureat, Diploma de licență, foaia matricolă anexă la diplomă, adeverința medicală, acte de stare civilă, chitanța doveditoare a achitării taxei de înscriere și adeverința de salariat din care să rezulte statutul de cadru didactic în învățământul preuniversitar al candidatului.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.