Matineu muzeal de vacanță

La Muzeul Olteniei a început,  astăzi, cea de-a II-a ediție a proiectului „Matineu muzeal de vacanță” – o alternativă informativ-educativă de petrecere a timpului liber pentru toate categoriile de vârstă. Copiii și adolescenții prezenți au putut urmări filme precum “Mihai Viteazul”, “Ocolul Pământului în 80 de zile”, dar și povestea “Sarea în bucate” de Petre Ispirescu.

Muzeul Olteniei Craiova vă invită să-i aduceți pe cei mici la o întâlnire cu istoria în cadrul noului modul al proiectului cultural de vacanță „Matineu muzeal de vacanță”, ce se va derula pana în luna septembrie în Sala de Conferințe a Secției de Istorie-Arheologie. Astăzi, cei prezenți  au  putut  viziona filmul „Mihai Viteazul”, urmat de filmul pentru copii „Ocolul Pământului în 80 de zile” inspirat din cartea cu același titlu al lui Jules Verne, apoi povestea „Sarea în bucate” de Petre Ispirescu.

Proiecțiile propuse sunt dedicate istoriei, căci cu ajutorul tehnologiei putem astăzi să explorăm milenii de evoluţie, să ne reamintim evenimente istorice ce au influenţat generaţii întregi și au schimbat cursul istoriei, momente de cotitură şi personaje care şi-au pus amprenta decisiv asupra evoluției istoriei, culturii și civilizației contemporane

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.