A început a cincea etapă de dezinsecție

A început a cincea etapă de dezinsecție pe domeniul public. Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 762,35 hectare. Operațiunea urmează să se desfășoare în funcție de condițiile meteorologice existente.

Sc Salubritate Craiova SRL desfășoară până pe 12 iulie o campanie de dezinsecție prin pulverizare terestră pe domeniul public. Intervenția are ca scop combaterea insectelor dăunătoare.

În noaptea de 4 iulie, lucrătorii societății au acționat, efectuând operațiunea de larvicidare în zona lacurilor din Craiova, pe o suprafață de 21,2 hectare. În această noapte, începând cu ora 24,00, este programat dezinsecția în Parcul ”Nicolae Romanescu” și în zonele adiacente. În noaptea de 6 iulie, activitatea de dezinsecție se va efectua în Parcul Tineretului, cimitirele Nord și Sineasca, zonele verzi de pe bulevardul Nicolae Titulescu, strada Maria Tănase și de la Casa Științei și Tehnicii. În data de 7 iulie, începând cu ora 24,00, echipele de intervenție vor  acționa în celelalte cartiere ale orașului.

Produsul biocid folosit în cadrul acestei intervenții este Extratox, substanță din grupa a treia de toxicitate, avizată de Ministerul Sănătății. Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 762.35 hectare.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.