Accident mortal

Două persoane au murit și alte două au fost rănite după ce două mașini s-au lovit frontal pe o șosea din județul Olt. Șoferul vinovat de producerea accidentului consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan și a pătruns pe contrasens, unde a lovit o mașină care se deplasa regulamentar. Întreg incidentul a fost transmis live pe facebook, chiar de pasagerul șoferului băut.

Accidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 21, în localitatea Slătioara din județul Olt. Șoferul unui BMW cu volan pe partea dreaptă s-a urcat băut la volan și pe drum i-a luat și pe un amic de-al său și pe soția acestuia. La nici câteva minute, șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal o Dacie care se deplasa regulamentar. Șoferul nevinovat al Daciei, un bărbat de 48 de ani din Craiova a decedat, la fel și pasagera din BMW, soția celui care a filmat accidentul.

Pasagerul din stânga și soția acestuia au fost luați la ocazie de șoferul BMW-ului și urmau să meargă spre Slatina. În urma impactului, femeia de 33 de ani a murit și a lăsat în urmă trei copii dintr-o căsătorie anterioară. Soțul supraviețuitor spune că a pierdut tot ce iubea în accident.

Medicii și pompierii ajunși la fața locului au încercat în zadar să readucă la viață cele două persoane.

Șoferul vinovat a fost testat cu aparatul alcooltest și avea o alcoolemie de 0,58 mg alcool în aerul expirat. Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. El a fost reținut de polițiști, dar ulterior a fost internat sub pază întrucât acuza dureri. Imediat ce va putea ajunge în fața judecătorilor, bărbatul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.