Campionat Național Universitar de Futsal

Craiova găzduiește, weekend-ul acesta, cea de-a doua ediție a Campionatului Național Universitar de Futsal Feminin. Anul acesta s-au înscris în competiție cinci centre universitare din țară, Universitatea din Craiova, Academia Națională de Educație Fizică și Sport – București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Spiru Haret – București, Universitatea „Valahia” din Târgovişte. Deși adversarele sunt redutabile, oltencele pornesc ca favorite având în vedere că la ediția inaugurală trofeul a rămas în Bănie, iar anul trecut s-au clasat pe poziția a doua a clasamentului, fără nicio înfrângere, diferența făcându-se la golaveraj.

Regal fotbalistic feminin în Bănie. Timp de două zile, Sala Sporturilor “Ion Constantinescu” va găzdui cea de-a treia ediție a Campionatului Național Universitar de Futsal Feminin. Organizată de Universitatea din Craiova, prin Facultatea de Educație Fizică și Sport, competiția reunește sportive de la cinci centre universitare din țară.

Pe lângă premiile oferite echipelor care vor ocupa podiumul, organizatorii vor acorda și trofee individuale pentru golghetera competiției, cel mai bun portar, cea mai tehnică jucătoare și diplome speciale pentru pasiunea pentru sport.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.