Maratonul spectacolelor la Colibri

Teatrul ”Colibri” susține, în zilele următoare, spectacole atractive atât în sală, cât și în aer liber. Pentru spectacolele ce se vor susține în sală biletele se pot procura de la Agenția Teatrului ”Colibri”.

 

Maratonul spectacolelor susținute de Teatrul „Colibri” va începe mâine, de la ora 18.30, în Piața „Mihai Viteazul”, cu reprezentația ”De-a capra cu trei iezi”, adaptare după Ion Creangă, în scenariul și regia Iuliei Cârstea. Spectacolul este parte din programul Zilei Municipiului Craiova – ediția a XXII-a, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova.

Vineri, de la ora 11.00, pe scenă la ”Colibri” se va juca ”În față la O12”, o producție a Asociației Culturale pentru Educație, care va pune în scenă jocurile copilăriei anilor ”90” ca ”De-a v-ați ascunselea”, ”Mațele Încurcate” sau ”Țările”. La acest spectacol intrarea este gratuită.

Sâmbătă, de la ora 18.00, cei mici se vor bucura de musicalul ”Vrăjitorul din Oz”, adaptare după Frank Baum, în scenariul și regia lui Cristian Mițescu. Duminică, de la ora 11.00, este programat spectacolul ”Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor”, adaptare după povești populare rusești, în scenariul și regia  Allei Cebotari.

Prețul unui bilet variază între 7 și 10 lei, în funcție de categoria locului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.