“Porţi deschise” la UCV

Universitatea din Craiova îşi prezintă zilele acestea oferta educaţională pentru anul universitar 2018 – 2019 în holul central. Cele douăsprezece facultăţi ale instituţiei academice vin în întâmpinarea absolvenţilor de liceu cu o ofertă variată care acoperă un spectru larg de domenii şi specializări.

Universitatea din Craiova şi-a deschis porţile, timp de două zile, astfel încât toate facultăţile să îşi prezinte informaţiile cu privire la admiterea pentru anul universitar 2018 – 2019.

Cum se va organiza admiterea la facultatea aleasă, numărul de locuri la buget şi la taxă, domeniile şi specializările, unde se vor putea angaja după absolvire, la ce universităţi din străinătate ar putea primi bursă, acestea sunt doar câteva din întrebările la care elevii de liceu au posibilitatea să găsească răspunsuri în cadrul „Zilelor porţilor deschise” la Universitatea din Craiova.

“Zilele porţilor deschise” continuă şi mâine în holul central al Universităţii din Craiova. Tinerii dornici să păşească în mediul academic sunt invitaţi să viziteze standurile celor douăsprezece facultăţi şi să aleagă domeniul care li se potriveşte. De asemenea, participanţii vor putea intra în posesia unor materiale informative, menite să le ofere informații detaliate, cu privire la oferta educațională a fiecărei facultăți.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.