Crimă la Spitalul din Slatina

Colegii celor doi din cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului de Urgență Slatina i-au văzut ultima dată intrând într-o sală de tratamente. Nimeni nu avea să bănuiască ce atrocitate a avut loc înăuntru. Bărbatul își premeditase fapta și venise înarmat cu un cuțit cu care a ucis-o pe colega asistentă și apoi și-a pus și el capăt zilelor.

Infirmierul a lăsat  mai multe bilete de adio în care acuză un alt bărbat că ar fi avut legături cu asistenta ucisă. Nu în ultimul rând, infirmierul a scris că alte două femei puteau să se fi numărat printre victimele sale. Acestea sunt medicul șef de secție și asistenta șefă a Secției de Psihiatrie a Spitalului din Slatina. Sora infirmierului crede că cele scrise de fratele său în biletul de adio sunt adevărate. Femeia crede că există într-adevăr un alt bărbat care să îi fi distrus viața fratelui său și să îl fi determinat să comită crima și apoi să se sinucidă.

Procurorii în schimb nu verifică aceste date din biletul de adio, pentru că nu este sarcina lor. Infirmierul a comis o crimă din gelozie și apoi și-a luat viața, iar persoanele menționate în bilet nu fac obiectul verificărilor.

Medicii care au constatat decesul sunt și ei șocați de cruzimea actelor de violență. Pentru ei este clar că infirmierul a avut mai multe tentative de a-și lua viața și abia după ce și-a aplicat mai multe lovituri a   reușit să se sinucidă.

Atât infirmierul, cât și asistenta pe care a ucis-o erau divorțați și fiecare avea câte doi copii.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.