Infrastructură modernă de transport

Facultatea de Mecanică a Universității din Craiova a organizat, astăzi, conferința finală din cadrul proiectului ”Investigarea oportunităților de reducere a utilizării rețelei TEN-T în regiunea transfrontalieră România-Bulgaria prin optimizarea transportului de mărfuri și pasageri și dezvoltarea unui mecanism comun de îmbunătățire a conexiunilor intermodale”. Obiectivul principal al proiectului a fost îmbunătățirea procesului de planificare, dezvoltare și coordonare a sistemului de transport transfrontalier pentru o mai bună conectare la rețeaua TEN-T în regiunea România-Bulgaria.

În timpul implementării proiectului a fost realizat un  studiu preliminar comun și a fost elaborat un document strategic pentru optimizarea sistemului de transport transfrontalier.

Proiectul a avut un buget de peste 1.400.000 de euro și a fost finanțat prin Programul Interreg V-A România-Bulgaria, cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională și bugetele de stat ale României și Bulgariei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.