Consultantul de imagine

 

Esențele tari vin în sticluțe mici. Eli Adam este un astfel de concentrat de stil ,diplomație și prietenie.Îți poate explica cu ușurință echilibrul dintre proporții, curaj și raport vizual. Rolul consultantului de imagine este acela de a identifica stilul vestimentar potrivit pentru tine din punct de vedere al fizionomiei, caracterului, ocupației și, nu în ultimul rând al mesajului pe care vrei să-l transmiți despre tine. Cosultantul de imagine vă poate însoți la shopping și vă ajută să faceți alegerea perfectă.

Consultantul de imagine este cel care propune, stabilește, modifică, prin intermediul vestimentației,  aspectul exterior al clientului său. Moda este importantă doar în măsura în care poate selecta din ea ceva conform acestor criterii. Persoana consiliată nu funcționează ca manechin pentru croielile momentului, dimpotrivă, hainele sunt cele menite să pună în evidență pe cel care le poartă. O ședință de consultanță de imagine are puterea de a îmbunătăți, după caz, aspectul exterior, conținutul garderobei, modul de a face cumpărături, de a purta hainele și, probabil cel mai important aspect: educația vestimentară.

De curând, Eli Adam a câștigat un concurs organizat de un post tv național la care a participat cu încă doi colegi din același domeniu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.