Un desen internațional

Alexandra González-Iliuță, elevă la Școala Gimnazială „Mircea Eliade“ din Craiova, a fost declarată unul dintre cei 12 câștigători la nivel internațional al concursului de desene “My Bright Smile” 2018. Reușita  a fost recompensată cu o bursă în valoare de 250 de dolari, iar desenul a fost inclus în calendarul campaniei „My Bright Smile” 2018. În același timp, clasa din care  face parte a primit o bursă în valoare de 500 de dolari.

Premierea câștigătoarei a avut loc în prezența reprezentanților școlii si a inspectorilor școlari, dar și a partenerilor din cadrul campaniei.

Campaniile de educație pentru sănătate ale Crucii Roșii au contribuit de-a lungul anilor la prevenirea și combaterea unor epidemii prin informarea populației asupra comportamentelor igienico-sanitare adecvate tipurilor de maladii cu care societatea s-a confruntat. Programul continuă până la finalul lunii decembrie, când va duce mai departe misiunea companiei de educare a elevilor cu privire la igiena orală corectă. Doar în anul 2017, un număr total de 150.000 de copii au participat la program, aceștia beneficiind de lecții educaționale susținute de voluntarii Crucii Roșii și de produse de îngrijire pentru a aplica acasă regulile învățate la clasă.

În acest weekend, programul ajunge în două orașe din județul Dolj, la Școala Gimnazială Filiași pe 18 noiembrie și la Băilești, în data de 19 noiembrie, la Liceul ”Mihai Viteazu”.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.