Vagonul #SEPOATE, la Craiova

Vagonul #SEPOATE a ajuns, astăzi, în gara craioveană, unde a putut fi admirat și vizitat timp de o oră. Acesta este dotat cu echipamente şi tehnologii moderne şi circulă pe perioada desfăşurării campaniei ataşat la garniturile de tren de pe linii cu trafic intens.

 

 

Vicepreşedintele Uniunii Teritoriale a Sindicatelor Mișcare Comercial Vagoane Craiova a precizat că vagonul este cel mai modern din România, dotat la standarde europene, cu aer condiţionat, internet gratuit şi camere de supraveghere video.

 

Astăzi, mai multe persoane care au călătorit de la Bucureşti la Craiova s-au putut bucura de condițiile vagonului #SEPOATE. Odată ajuns în gară, acesta a poposit aproximativ o oră pentru a putea fi vizitat de cei interesaţi, iar apoi a fost ataşat din nou la un tren pentru a se întoarce la Bucureşti.

 

 

În cadrul campaniei naţionale #SEPOATE, Federaţia Naţională Feroviară Mişcare Comercial Vagoane şi CFR Călători doresc să strângă peste două milioane de semnături pentru obţinerea de investiţii multianuale în calea ferată, care să fie incluse în proiectul de ţară ce va fi finalizat cu ocazia Centenarului „România 2018″.

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.