“Academica BNR” continuă

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a găzduit, astăzi, cel de-al doilea seminar din cadrul programului “Academica BNR”. Lectorii invitați să susțină prezentări au fost Ruxandra Avram, șefa Compartimentului reglementare și monitorizare a sistemelor de plăți și sistemelor de decontare, cu prezentarea „Moneda virtuală – o reprezentare digitală a valorii” și Ioan Muntean, directorul adjunct al Direcției emisiune, tezaur și casierie, cu prezentarea „Emisiunea şi procesarea numerarului“.

Primul seminar s-a bucurat de mare succes având în vedere că participanţii se pot adresa direct specialiștilor BNR în vederea schimbului de bune practici în domeniul financiar bancar.

Timp de șapte săptămâni, reprezentanții BNR vor ține seminare destinate doctoranzilor și cadrelor didactice de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Temele dezbătute ating teme referitoare la modelare, operaţiuni de piaţă, politici macroprudenţiale, stabilitate financiară, statistică, trecerea la euro, garantare depozite bancare, rezoluţie bancară, monede virtuale, comunicare.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.