Inaugurare grandioasă a stadionului

Consiliul Local Municipal a aprobat, în această dimineață, în cadrul unei ședințe-fulger organizarea evenimentului de inaugurare a Stadionului din Craiova, pentru care municipalitatea alocă peste 1,1 milioane lei. Ieri a fost anunțată finalizarea lucrărilor de construcție și solicitarea recepției lor.

Municipalitatea vrea un show  ”spectaculos, de proiecții video și videomapping” atât pe exteriorul, cât și în interiorul stadionului, spectacol de lumini și lasere, pe o tematică bine stabilită, unitară ca imagine, cu un conținut grafic special creionat pentru acest eveniment și cu toate serviciile aferente incluse. Imnul Universității Craiova se va face din nou auzit în renașterea «spiritului Craiova Maxima», în interpretarea unor artiști de renume național.

Administrația locală speră ca odată cu deschiderea stadionului, turismul  si economia să înflorească, mai ales că arena poate găzdui și meciuri internaționale de fotbal, dar și de rugby, oină, hochei pe iarbă și fotbal american. Tot pe stadion se vor putea organiza și concerte, spectacole, târguri, expoziții, evenimente culturale și sociale ”de anvergură”.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.