Model nou la Ford

Noul model Ford  a fost lansat , astăzi, la Craiova,  în prezența președintelui României, Klaus Iohannis și a premierului Mihai Tudose. Modelul EcoSport, aflat la a doua generație, este asamblat la uzina auto de la Craiova.

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose au discutat înainte de evenimentul Ford, despre infrastructura care leagă Craiova de restul ţării. Premierul a dat asigurări că în câteva zile se vor derula primele procedee privind lucrările.

Pentru craioveni, producerea noului model EcoSport în fabrica din Bănie s-a transpus în sute de noi locuri de muncă, compania anunțând că anul acesta creează 1.700 de locuri de muncă.

EcoSport vine echipat cu motorul diesel EcoBlue de 1,5 litri care dezvoltă până la 95 CP şi are un nivel optimizat al emisiilor. În ofertă e și motorul pe benzină de 1 litru, cu până la 125 CP și emisii reduse. Noul Ford EcoSport oferă tehnologii de asistenţă a şoferului precum conectivitatea SYNC 3, sistemul Cruise Control cu limitator de viteză ajustabil şi o cameră de marşarier.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.