Puppets Occupy Street

100 de spectacole, 60 de ateliere, 3 parade, 3 concerte, 89 de evenimente conexe sunt cifrele celui mai important  festival de arta animației din România, Puppets Occupy Street. Cei mai buni artiști păpușari români și străini vor ocupa străzile Craiovei pentru al patrulea an consecutiv, în perioada 25 august – 1 septembrie!

 

Ediția din acest an a evenimentului Puppets Occupy Street este dedicată Aerului și va fi un maraton al păpușilor și poveștilor, menit să pună în valoare complexitatea actorului păpușar, frumusețea teatrului de animație. Festivalul aduce în Bănie companii de teatru private și artiști independenți din 14 țări: Brazilia, Argentina, Turcia, Italia, Spania, Ucraina, Rusia, Bulgaria, Polonia, Marea Britanie, Elveția, Germania, Franța și România.

Din 2014 cand a avut loc ediția inaugurală, Festivalul Puppets Occupy Street a adunat peste 100.000 de spectatori.

Nici anul acesta nu vor lipsi surprizele, atât prin spectaculozitatea păpușilor, cât și prin ineditul și calitatea spectacolelor, astfel încât Craiova devine o scenă publică unde se întâlnesc bucuria, candoarea, arta animației și evenimente de cea mai bună calitate.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.