Eliminați de la Bac

Aproape patru mii de elevi doljeni au susținut, astăzi, proba obligatorie a profilului a examenului de Bacalaureat. Nici de această dată nu au lipsit exemplele negative. 2 elevi au fost eliminați  din sală pentru că aveau telefoanele mobile în buzunar. Peste 1300 de elevi craioveni au optat pentru Istorie, în timp ce Matematica a fost aleasă de 2424 de elevi.

Nicio probă scrisă a examenului de Bacalaureat fără elevi eliminaţi. După ce luni doi tineri şi-au pierdut dreptul de a mai participa la acest concurs după ce au fost eliminați, astăzi alţi doi elevi au încercat să fraudeze examenul cu ajutorul telefoanelor mobile.

Tinerii craioveni care au susţinut proba de matematică sau istorie a examenului de Bacalaureat s-au arătat mulţumiţi de subiectele pe care le-au primit.

Vineri va avea loc proba la alegere în funcţie de profilul liceal absolvit, care se susţine la una din cele 10 materii: geografie, chimie, fizică, biologie, informatică, filosofie, logică, psihologie, sociologie sau economie.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.