O șansă la educație

Proiectul ,,Vreau în clasa a noua”, un real succes. World Vision România a organizat, astăzi, evenimentul de absolvire al studiilor liceale de către promoția 2013 – 2017. Peste 260 de de elevi din mediul rural, fără posibilități materiale, dar cu rezultate școlare bune,  și-au continut studiile la liceu.  Fundația susține tinerii pe parcursul celor patru ani de liceu.

World Vision România a susținut în cadrul proiectului „Vreau în clasa a noua”, în perioada  2013 – 2017, în județul Dolj, un număr de 263 de elevi din mediul rural, fără posibilități materiale, dar cu rezultate școlare bune, să își continue studiile la liceu.  Sprijinul acordat constă în burse școlare individualizate și se materializează în: plata cheltuielilor de cazare și masă, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă personală.

Proiectul se desfășoară cu succes având partener Inspectoratul Școlar Județean Dolj și lucrând în strânsă legătură cu cadre didactice din 20 de licee din Craiova, Bailești și Filiași.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.