Crucea Roșie între copii

 

Învățare prin joc, o masă caldă, rechizite și îmbrăcăminte. Voluntarii de la Crucea Roșie Dolj aduc zilnic bucurie pe fața a zeci de copii care provin din familii nevoiașe. Joi, de Ziua Copilului, activitățile Centrului Comunitar de Zi din Craiova se mută în Parcul Nicolae Romanescu.

La Centrul Comunitar de Zi din Craiova aflat sub coordonarea Crucii Roșii Dolj pregătirile pentru Ziua Copilului sunt pe ultima sută de metri.

Sute de copii din familii fără posibilități materiale primesc de la voluntarii de la Crucea Roșie sprijin în efectuarea temelor,o masă caldă, rechizite și îmbrăcăminte. La toate acestea se adaugă efectuarea de activități extrașcolare, prin joc și joacă aceștia își dezvoltă o serie de aptitudini.

Dacă vreți să vă jucați, joi, de Ziua Copilului, prichindeii mai mici și mai mari alături de voluntarii Filialei Dolj de Cruce Roșie vă așteaptă la Teatrul de Vară din Parcul Romanescu.

Centrul comunitar de zi pentru copii şi tineri ajută aproape 500 de copii, proveniţi din familii dezavantajate, în program „after – school”. Elevii, cu vârsta între 6-19 ani, beneficiază, zilnic, de o masă. Programul este susținut de către Filiala Dolj a Societăţii Naţionale de „Crucea Roşie”, în parteneriat cu Fundaţia „Velux” din Danemarca.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.