Peste 3000 de elevi înscriși la Bac

Peste 3000 de elevi s-au înscris pentru susținerea primei sesiuni a examenului de Bacalaureat, în județul Dolj. Pe 6 iunie tinerii absolvenţi de clasa a XII- vor susţine proba de competenţă la Limba română. În această perioadă, în Prahova, se desfășoară sesiunea specială a Bacalaureatului, destinată celor care participă la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale, care se desfăşoară în perioada sesiunii normale a examenului de Bacalaureat, iar Craiova este reprezentată de doi elevi, ambii de la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trişcu”, componenţi ai Lotului Naţional de Lupte Libere.

Săptămâna trecută s-a încheiat perioada de înscriere a elevilor pentru prima sesiune a examenului de Bacalaureat. În județul Dolj au fost înscriși 3127 de absolvenți ai clasei a XII-a. Craiova are doi reprezentanți la sesiunea specială a Bacalaureatului, destinată celor care participă la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale, care se desfăşoară în perioada sesiunii normale a examenului de Bacalaureat, iar Craiova este reprezentată de doi elevi, ambii de la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trişcu”, componenţi ai Lotului Naţional de Lupte Libere.

La fel ca și anul trecut, pentru a preveni eventualele situații de fraudă Ministerul Educației pune la dispoziția elevilor, profesorilor și părinților un Tel Verde unde pot semnala neregulile apărute pe parcursul examenului de Bacalaureat.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.