Practică în Cipru

29 de elevi de la Liceul Tehnologic Auto au beneficiat de stagii de pregătire practică şi teoretică în Cipru, în cadrul programului Erasmus+. Proiectul “Practicăm pentru viitorul nostru” a avut ca principal scop facilitarea inserţiei absolvenţilor unităţii şcolare pe piaţa muncii.

Proiectul “Practicăm pentru viitorul nostru” face parte din Planul European de Dezvoltare al Liceului Tehnologic Auto şi vine în întâmpinarea nevoilor şcolii de a facilita inserţia absolvenților pe piaţa muncii europene, prin îmbunătăţirea nivelului competenţelor cheie şi specializate printr-o pregătire de înaltă calitate, dar şi îmbunătăţirea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie europeană.

Stagiul de pregătire din străinătate a însemnat pentru elevii Liceului Tehnologic Auto un alt mod de a privi meseria pentru care se pregătesc. În cadrul celor două săptămâni petrecute în atelierele de lucru din Cipru, tinerii au învăţat noi metode de lucru pe care acum le pot împărtăşi cu colegii lor.

La sfârşitul  stagiului de pregătire internațional, elevii au obţinut certificatul Mobility Europass care îi va ajuta la terminarea studiilor să se integreze mai uşor pe piaţa muncii europene.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.